Amikor az ember fiatal szinte semmi nem állíthatja meg, húszas évei elején szinte elhasználhatatlannak tekinti testét az ember. Viszont az évek múlásával rájön “ő sem titánból van.” – és előjönnek a kisebb mozgásszervi panaszok, elváltozások.

Fájdalom esetén 2 választása van…

Ilyenkor két dolgot tehet az ember: Vagy nem törődik vele és évek múlva lerobban, vagy észbe kap és apró szokások kialakításával jobb életminőséget él meg. – Én is így voltam ezzel, amíg nem tapasztaltam meg az idegbecsípődés, vagy csuklyás izomfájdalom legmélyebb bugyrait, majd azt mondtam: Valamit tennem kell!

Így hoztam létre egy olyan webshopot, ami célja az, hogy valóban segítsen.

Olyan eszközöket kezdtem el használni, amik a mindennapjaimat jobbá tették. Ekkor jött az ötlet, hogy mindezt megosszam másokkal is.

Ha magam használom jó, de az igazi öröm, ha másoknak is segíthet.

Létrehoztam a masszőr boltját, ahol kollégákkal(orvosokkal, gyógytornászokkal) megbeszélve olyan csomagot hoztunk létre, ami struktúrát alkotva elvezeti a jobb életminőséghez.

Megismerkedek a termékekkel!

Az én életem jobbá tette a csomag: a tartásjavító, masszázs labda és gyakorlatsorok könnyebbé tették mozgások. Míg az aromaterápiás eszközök pl.páramentesítő segítségével, nem csak egészségesebb levegőt lélegzetem, de a lelki harmónia megteremtéséhez is hozzásegített.

Mikor végzem a gyakorlatsorokat?

A gyakorlatokat nap végén szoktam végezni, elalvás előtt 2 órával, míg a kiegészítőket meditációnál vagy egyszerűen csak akkor, amikor párommal együtt pihenünk egy fárasztó nap után.

Jobban érzem magam és azt tudom tenni, amit igazán szeretek!

Gyakran a kevesebb a több

Már a kezdetben fontos volt, hogy eszközeink “egyszerűek és nagyszerűek” legyenek. – Ez azért fontos, mert anno amikor mozgásszervi rehabilitáción töltöttem időmet gyakran tapasztaltam, hogy gyakran használhatatlan túlbonyolított eszközöket nem szívesen hordják az emberek. És minek a több tízezer forintos eszköz, ha az ágy mellett porosodik?

Többet megtudok a hasznos alkalmatosságokról!

Úgy gondolom, hogy a használhatóság és mindennapokba való beilleszthetőség a fontos. – Erre törekedtem csomagjaink és eszközeink összeállításánál.

Akik megértették filozófiánk és kipróbálták csomagjainkat elégedettek voltak és jobban érezték magukat. Fontos, hogy tegyünk apró lépéseket, ha még utunk rögösnek is látszik. Vágjunk bele még ma és mégvalami: Soha ne adjuk fel!

Megteszem az első lépést!

Jó egészséget!

Kérdése van?