Történetünk

Bükkszentkeresztről a varázslatos környezetben található kis szlovák nemzetiségű falucska, Szabó Gyuri bácsi vagy a gyógyító kövek jutnak először eszünkbe. Annyi jó dolgot adott már ez a kis természetközeli település a magyaroknak, így nem is csodálkozunk, hogy egy újabb legenda megszületése is innen indul.

Vadászi néni és az unokája 

Gyuri Bácsihoz hasonlóan, Norbert is nagymamájától tanulta a népi önkezelést, kenegetést. A Nagymama nem volt gyógyító, viszont saját reumatikus fájdalmait, jól ismerte és tudta, hogy kezelje azt. A terapeuta fiatal korában érdeklődően figyelte nagymamájáját, ment vele a csalánosba(reumára), pálinkás fakéreg tinktúrát készített és együtt ették a cserépkályhán készített fekete zsíros pirítós.

Ő volt a Vadászi Néni vagyis a teljesen nevén Vadásziné Farkas Piroska, aki gyújtóst gyűjtögetett és még 70 éves korában is jó erőben hasogatta a fákat a baltával, fűtött be a spartheiltjében, túrázott a gyógyító kövekhez.

Unokája is folytatta az egyszerű életet, és segítő, Gyógymasszőr lett. Nagymamájához hasonlóan az ő életét is a természet és az emberek támogatása határozza meg.

Norbert megismerkedett Magyarország és a környező országok legnagyobb mozgásterapeutáival, és több tíz éve pályán lévő mentoraitól tanulhatott, majd ilyenkor jött az ötlet, hogy kellene készíteni valami olyat, ami sokaknak segíthet.

A masszőr krémének ötlete így jött létre, és már csak idő kérdése volt, hogy megjelenjen a különleges összetételű krém is.

Az fúzió elkészítéséhez 3 gyógynövényt használt fel Norbert, speciális arányban kombinálva:
– A Fekete nadálytő népi nyelven forrasztó fűnek hívják, segíthet a rándulások, ficamok kezelésében.
– A Rozmaring az izomlazítók hasznos összetevője.
– A Kámfor, kellemesen hűsít és támogatja az optimális keringést.

Mindezt egy kellemes gél formában készítette el, amely könnyen felszívódik, nem hagy nyomot!

Legyen részese, e krém élményének, próbálja ki most, jelentős kedvezménnyel:

Kérdése van?