Kellemetlen érzések? Fájdalmak? – Van megoldás!

Volt már úgy otthon, hogy megfájdult a dereka? Beálltak csuklyái vagy netalán merevek és görcsösek voltak izmai? – Mit tud ilyenkor tenni ilyenkor egymaga az ember? – Ha már Ön is féltette már ezt a kérdést, bejegyzésünk Önnek szól.

Hirtelen vagy hosszú távon jelentkezik a fájó érzés, ami szinte kifacsarja, már nem a régi önmaga. Orvoshoz menni nincs idő, gyógytornához túl fáradt. Sokan szenvednek ebben az ördögi körben, míg mások találtak jobb megoldásokat. Ezek a megoldások közelebb vitték őket céljukhoz, ezekkel a megoldásokkal jobb életminőségben élhetnek. – Tudja meg a jól bevált titkot. Olvasson tovább!

Az egészségtudatosok választása egy jelentős dologban különbözött a fájdalommal élőkhöz képest, mégpedig ez az egy dolog sok mindennel hozzájárult jobb életminőségükhöz, ezáltal boldogsághoz is.

Ez az egyetlen egy dolog a hozzáállás, a tenni akarás hozzáállása.

További szenvedés vagy tenni akarás?


Akik fájdalommal szenvedtek egytől-egyig:
– Panaszkodtak
– Jajveszékeltek
– Feleslegesen stresszeltek

Míg akik sikeresen felülkerekedtek a kínzó fajdalmakon, azok tettek azért, hogy jobban legyenek.

A jobb közérzet választás kérdése.

De mit tehet az aki nem “egészségügyis” és tenni szeretne?

Első körben mindenképp az alapokat szükséges rendbe rakni.

Sok folyadék, egészséges táplálkozás, megfelelő alvás és a mozgás. Már lerágott csontnak hathat, de valójában ha az alapokat rendbe tettük már többet tettünk az egészségünkért, mint mások.

Mit tehetünk még?

Igen, az alapok nagyon fontosak, de úgy tartozhatunk az egészségtudatosokhoz, hogy a mindennapokba többet teszünk bele.

Fontos lenne az egyenes testtartás, a rendszeres izomlazítás, nyújtás.

Létezik megoldás: Tegyünk érte!

Törjük át a falat

Tudjuk, kemény feladat küzdeni a fájdalommal, a nehezen mozgó ízületekkel, de pont az lenne a cél, hogy mindennap tegyünk valamit.

Ami eredményeképp:
– Könnyebben mozoghatunk,
– Enyhíthetünk a nehéz érzéseken,
– Fittebbek lehetünk,
– és a mozgásnak köszönhetően jobban érezhetjük magunkat.

Szeretnénk, olyan életet élni, úgy javítani életminőségünket, hogy közben jut idő más fontos dolgokra családra, barátokra is.

Létezik egy támogató megoldás, ha olyan segítséget veszünk igénybe, olyan alkalmatosságokkal vértezzük fel magunkat, amik valóban segítenek.

Termékeink, csomagjaink Önnek szólnak!

Speciális megoldások Önnek

Mi a masszőr boltjában, azt tűztük ki célul, hogy jó minőségű, saját magunk által használt és egészségügyi szakértelemmel, tapasztalattal a legjobb lehetőséget biztosítsuk Önnek.

Akik próbálták alkalmatosságainkat, mind elégedettek voltak és saját magunk is azt valljuk, hogy az a legjobb megoldás, amiben kicsi és tudatos munka van.

Hisszük, hogy termékeinkkel és tudatos használattal, kis tornával jobb életminőséget élhet.

Erről elégedett vásárlóink is büszkén írnak: 
“Évekkel ezelőtt ruhát szedtem ki a mosógépből és becsípődött a derekam, szerencsére volt otthon övem, így tudtam pihentetni a derekam. Pár nap és jobban lettem.” – K. Kornélia

“Nyakfájdalmaim voltak… Irodai munkát végzek, nem tudtam odafigyelni a helyes testtartásra. Vettem egy tartásjavítót, odafigyelek mindennap, kicsit tornázom és jobban érzem magam” – V. Imre

“Mindent megpróbáltam, sokan hitegettek csodaszerekkel, viszont a masszőr boltjánál felhívták a figyelmem, hogy ilyen nincs. Gyógytornászt, gyógymasszázs és eszközeik segítségével jobban vagyok.” – M. Péter

Ön is szeretné, ha jobban lenne? – Kezdje egy könnyű lépéssel.

Mindenképp ajánljuk, hogy keressen szakembert(orvost, masszőrt, tornászt, edzőt) és termékeink közt olyan alkalmatosságot, ami a panaszainak megfelel és kezdje el a munkát még ma.

Lépjen ki az ördögi körből

1. Fogalmazza meg panaszát
2. Keressen szakembert, vagy kérje ajánlatunkat
3. És válasszon alkalmatosságot

Ne feledje, csodaszerek nincsenek, viszont munka, torna és a kitartás segítségével jobban érezheti magát, maximum a fájdalom marad el.

Hasznos alkalmatosságainkért, KATTINTSON IDE!

Jó egészséget!

Kérdése van?