Sok termék létezik a piacon, van amelyik beválik van, amelyiket kicsomagolás után egyből a “ruhaszárítóra” akasztunk és utána soha többet le nem szedjük. Járt már így rendelt eszközzel? Ha válasza igen, akkor bejegyzésünk Önnek szól.

Ha Önnek fontos az, hogy:
– Praktikus
– Jól használható
– Könnyen kezelhető
– Kiváló minőségű anyagból készült és valóban segítő eszközei legyenek, akkor jó helyen jár.

Létezik a masszőr boltja csomag, amit úgy készítettünk el, hogy hasznos legyen, de mégis mindenkinek megengedhető.

Egy speciális csomag, ami a segítségére lesz.

A masszőr boltjában található csomagok olyan alkalmatosságokat tartalmaznak, amit a mindennapokban jól használhat. Ráadásul általános izom erősítő és nyújtó feladatokat is tartalmaz, melyeket otthon is végezhet.

Hogyan segít ez a csomag a mindennapokban?

Amikor létrehoztuk csomagunkat két fontos tényezőt vettünk figyelembe, az egyik az, hogy aki viseli az eszközöket az passzívan is tudja használni, tehát a napi rutinba illeszthető legyen. A másik tényező, hogy az aktív általános tornákkal viszonylag gyors közérzet javulást érjünk el.

Ami a testnek jó, az jó a léleknek is
Filozófiánk, hogy nem csupán egy egyszeri változást szeretnék elérni, hanem az, hogy saját magunk megismerésével még magasabb szintre jussunk.

Harmónia és jó közérzet, otthon.

Szakember által ajanlott

Csomagjainkat szakember(orvos, gyógymasszőr) állítja össze, olyan általános kritériumoknak megfelelően, hogy mély hátizomzat erősítése, nyújtása legyen fókuszban. Viszont ki kell hangsúlyozni, hogy csomagjaink nem helyettesítik a pontos orvosi diagnózist és az ez irányú szakkezelést.

Célunk, hogy a Masszőr boltja csomagjainkkal biztonságosan és egyszerűen tudjunk segíteni.

Akik próbálták, jobban érezték magukat, akik jobban érezték magukat, többet tudtak adni saját maguknak, családtagjaiknak. – és pont ez a fontos.

Megnézem a hasznos alkalmatosságokat!

Változtatok az életemen!

Jó egészséget!

 

 

Kérdése van?